tirsdag 17. november 2009

En eske..

Da vi var på hyttetur hadde jeg et lite kurs for Christine og Merethe i hvordan lage en boks som dette:Arkene er fra Ladybug, jeg får liksom ikke helt nok av de. De er sååååå fine... :-)
Nøkkelhullet foran er fra Nille.

5 kommentarer:

Hege sa...

Nok en nydelig eske:) Er det lov å utfordre deg til å legge ut en tutorial på den her på bloggen eller?? Har så lyst å prøve meg på en, men skjønner ikke helt hvordan jeg skal gjøre det.

Marianne-db sa...

Kjempenydelig eske!!!
Du er så flink :-)

Tone sa...

Holder du kurs for andre også?? Denne hadde jeg veeeldig lyst til å lære meg å lage gitt!!! Og jeg bor ikke langt unna heller;))) Sikker på at jeg har et par venninner som også ville blitt med:)))

Tone sa...

Hei, og takk for veldig hyggelig svar i bloggen min:) og enda mere tusen takk for linken - her skal jeg bare finne litt tid en dag - så skal jeg jammen prøve!

Jeg må også tillegge at jeg synes fargevalgene dine og de mønsterarkene du bruker på det du lager er bare SÅ LEKKERT!!!! Og den esken var kjempe lekker!!!

Ja, tiden før jul nå går kjempe fort, så jeg har FULL forståelse for at det ikke passer nå - uansett kan vi jo kanskje få til ett lite kortlagigstreff over nyttår - det hadde vært kjempe koselig!

Hvem venninne var det? Jeg har bodd mange mange år i Holmestrand, så bodde jeg noen år i Våle, ett år i Skien og nå er vi tilbake igjen i Våle:)

Hvis du ønsker å holde ett kurs på sikt, har jeg som sagt ihvertfall et par-tre venninner som sikkert vil være med - og selvsagt skal vi betale deg for det!

Ha en fortsatt fin onsdagskveld:)))

Tone:)

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

Kjempefin eske! Virkelig lekker sammensetning av farger, og detaljer!

Klem fra Gøril