tirsdag 11. mai 2010

Det spirer og gror........

Det er veldig spennende å se hva som kommer opp av det man putter ned i jorda på høsten...... :-)
Satte masse sånne tulipanløker i fjor høst og jammen meg popper de ikke opp nå....... Allesammen faktisk, for som det petimeter ( som Mia kaller meg ) jeg er , har jeg selvfølgelig  plantet de i system.... hihi....
Jeg synes det er så moro med alt som spirer og gror ( hvis jeg får det til da selvfølgelig... ;-)) og nå skal jeg få laget en stor platting bak i hagen og etter det skal det plantes!


7 kommentarer:

Mia sa...

Nydelig!!! Du er litt av et husmoremne du Gro!! Og petometer, det kler du !! Jeg bor selv sammen med et, skulle bare ønske han var litt mer effektiv;)
Klem

Vingesus og Julebrus sa...

Hei!!
Så mange fine bilder du har tatt i det siste!! Tulipan-dråpe -bildet var nydelig!! Moro med blåskjell i skogen også!! Og du - den stripa med navnet mitt - den ideen har nok jeg stålet fra noen andre her i blogglandia!! Hihi...!!!

Så heldig du er som kan plante i egen hage!! Jeg ønsker meg HAGE!!!! Vi hadde dugnad i blokka her i går, og selv om det er mye grønt, busker, blomster, trær, grill, benker og bord her - så er det ikke det samme som å ha en egen hage!!!

Klem!!

Liv Johanne sa...

Dette siste her med duggfrisk tuipan det var bare helt toppers!

Line sa...

Deilig med vårblomster som endelig titter frem. Det gir håp om en flott sommer. Ha en flott dag. :-)

Anonym sa...

Hei! Så det knalltøffe Tv-kortet ditt i Ett trykk. Ble inspirert til å lage et lignende selv. Derfor lurer jeg bare på hvor du fant TVen? Klem fra en stor fan av deg! Håper du svarer..

Gro sa...

Til Anonym

Tusen takk for hyggelig kommentar... :-)
Jeg bare søkte på internett.
Gammel Tv, bilder.... :-)

Gro

Anonym sa...

Hei! Tusen, tusen takk :) Nå fant jeg den :)