søndag 9. mai 2010

Kyststien - skogen møter havet.

Jeg måtte bare legge inn noen flere bilder fra turer jeg har gått i det siste. Jeg er så fasinert av hvor vakkert der i dette landet.... :-) Både ved fjord og fjell.
Også har jeg vært litt misunnelig på den duse stripa Kristin på bloggen Vingesus og Julebrus har under navnet sitt... ;-)
Og jeg er som sagt ingen mester på Photoshop, så jeg har sittet i timesvis og testet ut ting og tang, men jammen har jeg ikke fått det til!
Så sorry Kristin, måtte bare herme litt..... ;-) Men nok om det, her kommer noen bilder:Nå er det egentlig kvelden og mørkt, men kan ikke gå og legge meg ennå. Skal jobbe natt til mandag, og da er det trasig å våkne klokka syv i morra tidlig. Må sove leeeeeng i morra. Så nå skal jeg krølle meg sammen i sofaen med en god film eller to.... :-)Ha en fortsatt fin kveld allesammen!

Gro

2 kommentarer:

Guro sa...

Nydelige bilder!!!! Og den tekststripen var utrolig flott. Mulig jeg lar meg inspirere når jeg har tid til å teste i vei selv, er heller ingen kløpper med sånt. Men utrolig flott fikk du det til iallefall.
Takk for at du deler disse nydelige naturbildene; fikk lyst å ut på tur jeg!
Ha en herlig søndag :-)
Klem Guro

Liv Johanne sa...

Du dette var nydelige bilder!
Likte det siste veldig godt, ble så fint med solastrålene gjennom bladverket :)